Älä vilkuile taustapeiliin...
Vaan ennakoi tulevaa!
Slider

ANNA MEIDÄN AUTTAA

Tavoitteemme on parantaa liiketoimintasi tehokkuutta. Kirjanpidon hoitaminen on itsestäänselvyys, jota pitää automatisoida mahdollisimman paljon. Haluamme auttaa siinä ja kääntää katseen bisneksesi hallittavuuteen. Rakennetaan yhdessä mittarit ja ohjaamisen välineet. Viemme yhdessä yrityksesi hallittavuuden kokonaan uudelle tasolle!

Sprintaccount tarjoaa integroitua taloushallintopalvelua myös Odoo-käyttäjille. 

 

Meillä on vuosien kokemus Odoo -ympäristössä tuotetusta kirjanpidosta ja taloushallinnosta. Olemme mukana  Odoon taloushallinnon kehittämisessä ja teemme yhteistyötä johtavien Odoo -toimittajien kanssa. Tarvittaessa autamme asiakkaan taloushallinnon siirrossa Odoo -ympäristöön.

 

TUTUSTU:

 

https://www.itewiki.fi/opas/odoo/

Yhdistämällä vuosikymmenien taloushallinto-osaaminen Odoo -toiminnanohjausjärjestelmään, autamme tehostamaan toimintaasi, sekä tekemään parempia päätöksiä -joka päivä!

Budjetointi

Talouden johtamisessa ennakointi eli toisin sanoen budjetointi ja laskelmat ovat tärkeitä. Budjetti on yksinkertaisesti kuvattuna yrityksen taloudellinen toimintasuunnitelma. Se on kokonaisuus, joka koostuu osabudjeteista, kuten myynti- ja markkinointibudjeteista. Budjetoinnin tavoitteena on ennen kaikkea yrityksen toiminnan suunnittelu, toiminnan tarkkailu ja yrityksen eri toimintojen yhteensovittaminen. Budjetoinnissa asetetaan yrityksen taloudelliset tavoitteet tietylle budjettikaudelle, joka voi olla esimerkiksi tilikausi tai muu määritelty ajanjakso.

Kassavirta

Luotettavat kassavirtalaskelmat ovat arvokkaita mille tahansa yritykselle, mutta erityisesti yrityksen kasvaessa, kilpailutilanteen muuttuessa tai investointeja tehdessä luotettavat kassavirtalaskelmat ovat korvaamattomia. Kassavirtalaskelmat auttavat talouden johtoa hahmottamaan riittävätkö tulot kattamaan yrityksen menot, joten johto osaa paremmin varautua tuleviin menoihin. Kassavirtalaskelman avulla pystyt myös arvioimaan yrityksesi mahdollisia rahoitusvajeita.

Tulosseuranta ja raportointi

Yksi taloushallinnon päätavoitteista on tuottaa hyödyllistä tietoa päättäjille, jotta yritystä voidaan johtaa oikeaan suuntaan. Tulosseuranta on välitilinpäätöstasoista talouden seurantaa, jota voidaan toteuttaa kuukausittain. Tulosseuranta kertoo, kuinka yrityksen taloudella menee juuri sillä hetkellä. Talouden säännöllinen seuranta on tärkeää, jotta tiedetään, onko yrityksen tarpeellista tehdä esimerkiksi ennakoivia toimenpiteitä tulevaisuutta varten. Tarkoituksenmukaista talouden seurantaa varten on hyvä asettaa tietyt tavoitteet, joihin seurannalla keskitytään.

Referenssi

Habeo nemore appellantur eu usu putant adolescens consequuntur ei, mel tempor consulatu voluptaria

Referenssi

Habeo nemore appellantur eu usu putant adolescens consequuntur ei, mel tempor consulatu voluptaria

Referenssi

Habeo nemore appellantur eu usu putant adolescens consequuntur ei, mel tempor consulatu voluptaria

Ota yhteyttä!

Osoite :

Rautatienkatu 21 A 33100 Tampere

Sähköposti :

info@sprintaccount.fi

Puhelin :

+358 400 380 867

Meiltä saat skaalautuvan palvelun ja työkalut. Siirretään yhdessä taloushallintosi digitaaliseen aikaan.